Selecteer de taal

Onderweg met de ferry vanuit ZwedenIn 2005 zijn wij met ons gezin verhuisd naar Zweden waar we 15 jaar met veel plezier hebben gewoond. Toch hebben we besloten om in 2020 naar Spanje te verhuizen. Wij kwamen al 20 jaar bijna ieder jaar naar Jávea op vakantie en ik kan niet ontkennen dat het klimaat een rol heeft gespeeld bij onze keuze ????. Onze kinderen hebben in Zweden hun plek veroverd en zijn (nog) niet mee verhuisd.

 

In Nederland heb ik 9 jaar in de IT gewerkt bij Twinsoft en Sogeti en ben onder andere ingezet bij Rabobank en de toenmalige PTT-Telecom. Daar heb ik zowel techniek, klantenservice en verkoop gedaan. Maar de verplichte kantoortijden paste mij op een gegeven moment niet meer.
Ik ben gestopt in de IT en ben een groothandel in houten speelgoed en relatiegeschenken gestart. Deze groothandel is vervolgens meeverhuisd naar Zweden. Hoewel dit een grote vrijheid gaf, was ik toch aan een plaats gebonden. Mijn IT bloed begon op een gegeven moment toch weer te kriebelen. Ik heb de groothandel in de koelkast gezet en ben in 2008 in Zweden websites gaan bouwen. Eerst in HTML en CSS, enkele jaren later ben ik overgestapt naar Joomla!

De vrijheid om te kunnen werken waar en wanneer ik wilde was op mijn lijf geschreven. De laatste 6 jaar verbleef ik iedere winter 2 à 3 maanden in Jávea en heb daar gewoon mijn werk kunnen doen zonder dat mijn klanten daar iets van merkten. Vanaf nu is Jávea mijn thuisbasis maar zal ik met enige regelmatig ook in Zweden en Nederland te vinden zijn. Zonder mijn klanten uit het oog te verliezen uiteraard!

Voor mijn gevoel ben ik nu op de juiste plaats met mijn passie bezig!